Kurucz-Szabó Vendégházak

Szobaszám : 8 szoba

Férőhely:: 16 fő

Kategória:: falusi szálláshely

Nyitvatartás: egész évben

Telefon: 06-30/349-9660; 06-30/139-5199

Részletek:

A Tisza-tó térség és a Hortobágyi Puszta ölelésében helyezkedik el Nagyiván, melynek központjában található vendégházunk. A Kurucz-Szabó Vendégházak két épületből áll, egy felújított padlásteres régi házból és egy kétszintes új épületből, összesen 16 férőhellyel.
A régi ház földszinti részén nagy közösségi tér, két szoba, mindkettőben saját fürdőszoba (zuhanyzó, wc) és tágas jól felszerelt közös konyha található. A padlástér főként gyermekek szabadidős tevékenységének helyszíne lehet. A ház egy része alatt pince található, melyben forró nyári napokon felfrissülhetnek a szomjas vendégek. 
Az új épület kétszintes, amelynek földszintjén kapott helyet a recepció, tágas wellness tér finn- és infra szaunával, merülő dézsával, jakuzzival, zuhanyzóval, férfi-női mosdóval és öltözővel. A mozgáskorlátozottak számára külön bejáratú akadálymentesített szobát tudunk biztosítani. Az emeleten 5 szoba található (3 kisebb és 2 nagyobb), mindegyik apartman jellegű (jól felszerelt konyhával, saját fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel.)
Az új épülethez kapcsolódik egy félig nyitott kerti konyha mosogatóval, gáztűzhellyel, kemencével és közvetlen mellette bográcsozási lehetősséggel.
Nyári időszakban a két épület között lévő masszázsmedencében lazíthat, aki erre vágyik, ingyenes napozóágy használattal.
Egyéb szolgáltatások: fekvő szolárium (Ergoline Excellence 800 RUBINO csövekkel), BEMER fizikai érterápia, igény szerint masszázs.

Felszereltség:

Fizetési mód:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

További szálláshelyek: