ÜDVÖZÖLJÜK A

BÉKÉS MEGYE FALUSI TURIZMUSÁÉRT HONLAPJÁN!

A Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület 16 alapító taggal indult, mára száznál több minősített szálláshellyel, egyre több szolgáltatóval, gazdálkodóval  valamint civil szervezetekkel bővült a tagság, amelynek száma mára meghaladja a 110 tagot.

Tagságunk által kínált szolgáltatások köre meglehetősen sokszínű. A falusi vendégfogadók programkínálatát a folyómentiségből fakadó horgász- és víziturizmus alapozza meg, de sokan kínálnak lovas- és öko-programokat, élénkülő a bio-termesztési és feldolgozási programajánlat, léteznek állatsimogató és gyümölcsöskerti, a hagyományőrző gasztronómiai, disznóvágási, valamint a humán fejlesztő ajánlatok is, mint a lovasterápiás, nyelvtanítási, hátrányos helyzetűek fejlesztő táboroztatási lehetőség. 

Az egyesület elnöksége tart kapcsolatot az önkormányzati jegyzőkkel, a segítő aktivistákkal együttesen megyei szervező hálózatot működtet, a 3 fős szaktanácsadó és minősítő csoport az operatív területbejárást végzi. A megyében élők életviszonyai nehezen fejlődnek, ezért lassan alakulnak ki a korszerű kapcsolattartás elemei, ami viszont biztosítja a természeti környezet fenntarthatóságát és konzerválja a hagyományok továbbélését.

Fontosnak érezzük a nemzetközi partnerkapcsolatok kiépítését, ápolását is. A Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület határmenti adottságait kihasználva építi romániai kapcsolatait és együttműködik az Arad és Bihar megyei vendégfogadókkal, közös honlapokon együttes programokat és szállást kínálva.

Fölvettük a kapcsolatot a megye több európai testvérmegyéjével és kiépítettünk együttműködést a Deux Sévres francia megye, a Vajdaság Tartomány szerbiai, valamint a Mantova környéki olasz agrárturisztikai vállalkozóival.

Honlapunkon megtalálhatóak a tagságunk által nyújtott szolgáltatások, a falusi- és agroturizmust érintő hírek, érdekességek.

Szakmai oldalainkon a falusi turizmushoz kapcsolódó tudnivalók, jogszabályok, rendezvények felhívásai illetve hasznos letölthető tartalmak érhetők el.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele merülne fel az Egyesülettel, vagy akár a honlapunkkal kapcsolatban állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Hasznos böngészét kívánunk!

Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület elnöksége

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.